I have some catching up to do!

Ikväll ska jag vara Thomas, Emil och Sara (och Billy?)! Det var för länge sen. Det är några orginal medlemmar från det ökända Billy´s gang så det kommer bli sjukt skoj!
Idag skulle jag egentligen spea internmatch på arenan men det är för kallt så det blev inställt. Bajs.

Just nu sitter jag och tittar på Curling(Sverige-Kina) Sverige kickar ass. Curling också. Jag ska nog börja med det..


19/2

Har precis städat klart lägenheten och I'm quite a cleaner om jag får säga det själv. Jag har städat badrummet, diskat och städat rummet. Damsugaren funkar inte(?!?!) så jag kan inte damsuga. Det SÖG ju. Haha...
Idag på RIÖn så höll den dynamiska duon(jag och matilda) i en övning. Trots att vi bara var fem på träningen så funkade det bra. Sen hade vi pissäckelcpskitteori och det gick inge bra. Fattar inte varför vi måste ha det men. Det är väl bara att härda.

Grattis till Daphny som fyller 19 år idag!

10 månader kvar nu!

Update?

Oj, har typ glömt att jag har en blogg. Har varit för upptagen med träning och liknande.
Vad har hänt?
Mitt lag vann McDonaldscup får två veckor sen.
Mitt lag kom vidare till finalspel i en lokalcup som var i helgen. 
Vi har börjat med inneveckorna på skolan igen. Skönt!
Jag har inget vettigt att skriva. EEEJPA.

10 månader. 

Cut it out.

Imorn bär det av till Sundsvall för lite hotellmys, fotbollscup och förhoppningsvis a good time. Men det slår aldrig fel med Frösöns damer, så jag behöver inte oroa mig.
Det är en vecka kvar av SFUn och det börjar väl arta sig där borta. Synd bara att vi är så få som jobbar. Men men. Jag ska verkligen inte klaga. Jag är runt människor jag trivs med och får lära mig nys saker. Plus att vi får timmar och pengar för det. Så jag har inget att klaga över. Nästa vecka, på onsdagen tror jag, så kommer jag, hanna, liza och johan få tapetsera en skitsnygg fondvägg i det "stora" rummet. Det kommer bli AWESOME!

Nu har jag inte så mycket mer att säga.
Önska mig lycka till i helgen. Köss

Final i PH.

Ikväll är det final i paradise!! Men jag tror jag redan vet vem som vinner... Liza läckte med info. Men det var egentligen inte så otippat om man tänker efter. Vem förtjänar det minst? Bra, då vinner denne. Nu kanske ni frågar er: Men hmm.. undrar vilka Therese tycker är värdiga vinnare.
Jo så här tycker jag:
Cimon
Greta
Catja
Andreas
Stefan
Kristoffer
Erika

Dom sköna människorna i huset som har något personligt och kul. Något som man vill kolla på. Jag vet inte hur ni är men jag orkar inte sitta och titta på Francesca som inte gör något, Pontus som gör ÄNNU mindre(?) eller Jackie som har värre humörsvängningar än en gravid kvinna på uppåttjack. Eller Patrik för den delen. Har ingen konkret att säga om honom just nu.

Även fast jagvet att detta inte kommer hända:

HEJA ERIKA!!(eller kristoffer)


RSS 2.0